12 martie 2011

Istoria MuOnline

Povestea:
Profetia



Cerul se v-a deschide din nou , stele isi vor pierde drumul , si frica v-a impanzi pamantul. Un sfant se v-a trezi si v-a distruge sigiliul scaunului.
El dorea pamant , putere , cruzime. Dar multi au stat in fata lui.

Sub soare , 8 cristale de legenda vor aparea si Demonul se v-a trezi.....Asculta Vorbele acesta inteleptule! Ziua in care cele 8 stele vor fi puse la un loc , ziua de cosmar se va chema , cand ingeri vor diviza cerul si vor face numeroase cai catre Valea Morti , si o lumina v-a veni in acest teritoriu dintr-o lume de mult uitate.

Fragment din "Ziua de cosmar ", al marelui profet Secromicon


Inceputul





Mult timp a trecut de cand Vechiul Imperiu Mu a pierdut cotrolul deplin asupra Continentului.In Timp lorzi feudali si razboaiele civile au distrus ce ce a fost odata frumosul continent MU.



Povestea


Regele Sangelui

Antionio, , printul cavalerilor negri , este aproape de a realiza cel mai mare vis al sau

"Continentul de legenda ar trebui sa fie al meu. Nechipzuitilor uitati-va l-a maretia mea , cand spag sigiliul catre destinul meu.."

Un vrajitor rau numit Lemulia l-a pacalic pe prostescul print si i-a sedus mintea cu false sperante pentru Antonio , zicandui ca v-a castiga batalia cu ceilalti lorzi feudali ai continentului Mu.
Lemulia vorbea des despre o poveste a unui Mare Lord , a unui Demon , Sufletul Intunericului , Kundomul care a existat cu 10000 de ani inainte de a se naste imperiul Mu. L-a pacalit ca cel care se v-a elibera pe Lordul Intunecat v-a fi Masestru al intreguli continent.Antonio, orbit de ambitia sa a cazut usor in capcana intinsa de Lemulia. Cei care s-au prins de inselatoria lui Legmulia , loiali si altruististele ajutoare ale printului , au fost ucise imediat , si cine a mai ramas in viata a fost naivul Lord , Vrajitorul rau si crud si multi razboinici insetati de sange.

Armata lui Antinio tot avasa prin teritori , cucerind si devastand tot ce le statea in cale sub puternicele vraji si trucuri a lui Laminulia, si inauntrul timpului l-a ingrozitoarea zi memtionata in profetia lui Secromicom . Fortele lui Antonio s-au oprit l-a mormantul lui Ketthotum . Nemilosi si inspaimantatori soldati ai lui Antionio asteptau cu nerabdare momentul cand Antonio si Lemulia vor sparge sigiliul. Vantul nu mai batea si aierul partea nesigur in timp ce momentele treceau.

Mormantului lui Ketthotum a inceput sa stralucreasca. Pentru un moment scurt in privirea lui Anonio era panica . "Este totul bine , Lemulia ? " . "Numai pentru regele pamantului! Momentul este acuma" . Confuzia si nesiguranta lui Antionio a ramas , dar a fost simtitor mai satisfacut dupa vorbele lui Lemulia. "Acest pamant are trebui sa ramana al meu pentru tot restul timpului " spuse Antionio si a incerca sa atinga Sigiliul lui Etramu.


"Om Orakust, Hemiad, Kiratus. Le Al Hokbras, Ektua, Ho."


O necunoscuta incantatie a fost auzida din gura lui Lemulia . SI in acelasi timp o aura protectoare albastra l-a inconjurat pe Antonio. Chiar in momentul acela piatra magica a inceput sa prinda lumina. Incantatia lui Lemulia se auzia mai tare ca un ecou .

"Inca oleaka , inca oleaka " Spuse Vrajitorul. Mainile lui Antonio au inceput sa tremure cand se apropiase de piatra magica. Lumina degajata de piatra a inceput sa fie orbitoare . "Inca oleaka Antonio" - Boooom . Inainte de a termina Lemulia incantatia piatra magica a inceput a trimite o lumina in ceruri. "Regele , regele sangelui" . Chiar atunci Lemulia si-a chemat maestru , Demonul intonericului , Kundomul a fost readus . Kundomul care s-a trezis din somn s-a uitat la Antonio si i-a zis "Acuma acest continent este al meu , doar al meu! Numai frica si sangele for umple aceste teritori"

SI cele 8 bucati ale pietrei pagice , ascunse departe inauntru continenului Mu.


In zilele noastre


Continentul Mu a avansat si s-a dezvolatat facand multe capodopere. Oricum coform profetiei , in contitentul Mu domina haosul. Mari conducatori care au controlat odata continentul sunt acuma morti . Lorzi feudali cei care sunt acuma la conducere , au adus regatul la disperarea si imperiul este aproape de a cadea. Milenile de pace si armonie sunt acuma o amintire si pamantul este acopeit cu materi intunecate si sange ... mult sange.... . Ravagile razboiului au devastat ce a fost odata "Frumosul Continent Mu" si setea de sange nu are sfarsit. Chiar acum , mici lorzi feudali isi pregatesc masinile de lupta si incearca sa readiuca continentul mu la ce a fost odata.
Ultima speranta este puterea sigilului a lui Etramu , celebru sigilui care l-a tinut pe Kundom inchis. Dar el s-a spart in 8 bugati , 8 cristale puternice . Cel care le v-a gasit , v-a putea sa restabileasca oridinea pe acest continent.
Mu characters for new guys:
Dark Knight



In timpul perioadei de aur , misteriosul ordin al Dark Knight's au luptat pentru protectia locuitorilor continentului Mu. Dar acele timpuri au trecut de mult. In timpul celor multe razboaie cavaleri si-au schimbat telurile. Acum Dark knight a devenit un mercenar care lupta pentru nevoile sale. Uni cutreiere pamantul pentru a deveni mai puternici , a invata noi abilitati , in timp ce alti continua sa incerce sa aduca justitia in acest timp de suferinta si durere. Dar cu siguranta un lucru este cert ; Dark Knight's ai continentului mu sunt mareti in batalie.

Dark Knights sunt intruptarea puteri. In batalie , eu pot sa produca atacuri mortale , el putand omora orce alta clasa. Sub excelentele lui abilitati de batalie si numaruli mare de puncte puse la putere , Dark Knights se pot aventura afara singur fara prea multe probleme. El poata purta diferite tipuri de armuri si poate folosi o intreaga varietate de arme , de la sabi si axe pana la sulite. Skilurile Dark Knight-ului nu "mananca" asa multa mana in comparatie cu skilurile de la celalte clase. Acest lucru face energia o prioritate mica pentru Dark Knight. In plus , Dark Knightul are putrea de a folosi skiluri speciale (Raid Skil) cand calareste un Dinorant , putand sa atace mai eficient si sa comande aceste maginifice creaturi care " scuipa" bile de foc.

Arme pe care le poate purta :

* Toate Axele , toate Sabile , toate Buzduganele (Exeptie Elemental) , toate sulitele

Seturi pe care le poate purta :

* Leather Set, Bronze Set, Scale Set, Brass Set, Plate Set, Dragon Set, Black Dragon Set, Phoenix Set, Ascrow Set , Great Dragon Set , Dragon Knight Set

Scuturi pe care le poate purta :
* Round Shield, Buckler, Horn Shield, Kite Shield, Bone Shield, Big Round Shield, Plate Shield, Spiked Shield, Dragon Slayer Shield, Tower Shield, Serpent Shield, Bronze Shield, Dragon Shield

Iteme speciale Pentru Dark Knight/Blade Knight

* Wings of Dragon
* Bone Blade
* Dragon Spear
* DayBreack






Dark Wizard:

Uni cauta puterea psihica perfecta. Alti prefera sa stea alaturi de natura si sa aiba benefici pentru asta. Dark WIzard-ul poate comanda elementele naturi pentru a invenge inamici. El poate de asemenea sa cheme niste sprite intunecate deasupra lui. Majoritatea cunosc aceste puteri ale Dark Wizard-ului si deobicei il las in pace. Oricum alti fac greseala de al percepe pe Dark WIzard ca o tinta usoara , dupa statura lor mica . Dar aceasta nu este decisiva! Multi razboinici au sfarsit arzand de vi , inainte macar sa atinga un Dark Wizard.


Dark Wizardul are o multime de vraji ofensive , care pot infrange orce om sau bestie intr-un timp foarte scurt. Find puternice, multe vraji cer timp si multa energie pentru a le cunoaste si un numar mare de mana pentru a putea lovi cu ele.

Arme care le poate purta:

* Toate axele de o mana , Kris, Sabie Scurta, Sabie de Cristale. toate stafurile.

Seturi :

* Pad Set, Bone Set, Sphinx Set, Legendary Set, Grand Soul Set, Dark Soul Set , Venom Mist Set

Scuturi :

* Round Shield, Buckler, Horn Shield, Bone Shield, Legendary Shield, Grand Soul Shield

Iteme exclosive pentru Dark Wizard/Soul Master

* Wings of Soul
* Staff of Kundun
* Platina WIng Staf


Fairy Elf

Elfele din noria sunt o rasa antica, Se spunele ca ele au fost prima rasa in Mu inaintea oamenilor si globinilor. O elfa "noriana" are o frumusete si o gratie nemaintalnita. Chiar daca nu sunt "antrenate" pentru lupta , nimeni nu poate spune ca elfele sunt slabe . Elfele sunt acelea care l-au invatat pe om , arta de a trage cu arcul. Nimeni nu poate sa bata o elfa intr-un concurs de arcasi. Elfele din Noria au fost deasemenea pacturi cu celalalte rase pentru a le ajuta in batalie.

Elfele sunt cautate in orice party chiar daca sunt elfe pe energie sau pe agilitate. Elfele pe energie au "bufuri" care pot creste apararea , atacul sau pot vindeca membri din party. Poate sa cheme monstri , care pot schimba "mersul" bataliei . Elfele pe agilitate sunt niste luptatoare nemaintalnite , care pot ataca rapid si cu multe sageti , acest lucru le face excelente inaintase.


Arme pe care le poate purta

* Elven Axe, Kris, Short Sword, Rapier, Light Saber, Light Spear, Toata arbaletele si arcurile

Seturi :

* Vine Set, Silk Set, Wind Set, Spirit Set, Guardian Set, Divine Set, Red Spirit Set,Nature Set , Iris Set
Scuturi :
* Round shield, Buckler, Elven Shield, Elemental Shield

Iteme Exclusive pentru Elfe

* Elven Wings
* Wings of Spirit
* Arrow Viper Bow


Magic Gladiator

Uni oameni sunt maestri in arta magiei . Alti sunt maestri in arta razboiului si al sabiei. Foarte putini au reusit imposibilul. Ei sunt maestri si in atacul cu sabie si in vrajitorie. Numele acestora este Magic Gladiators. Magic Glatiator a gasit secretul de a invoca magia lor cand poarta armuri puternice. Ei deasemnea pot sa manuiasca sabi la fel de bine ca orice cavaler. Datorita naturi lor misticie ei pot suferit la nesfarisit si pot alerga pentru distante mari. Magic Gladiatori pot deasemenea sa invete rapid si sa avanseze mai repede decat celalte caractere.

Magic Gladiators pot folosi o intreaga varietate de speluri , skiluri si armee care pot fi folosite de Dark Knight sau Dark Wizard. Desi skilul lui de batalie nu este la fel de "pur" a ca al Dark Knightului sau al Dark Wizardului , combinata abilitatilor il face pe MG un caracter cu adevarat devastator. Magic Gladiatori au abilitatea a a folosi Skilul "ultimate Attack".
Deasemenea ei pot intra intr-o plansa doar cu 2/3 din levelul cerut pentru celalte caractere , acest lucru le permite sa intre in zone mai devreme decat celalte caractere si sa poarte puternice armuri inca de la level mic.

Pentru a v-a crea un Magic Gladiator trebuie sa ajungeti cu alt caracter la level 220

Chestia neobisnuita la el este ca nu poate purta Helm (Casca)


Arme pe care le poate purta.

* Toate Axele, Toate sabile (exceptie Dark Breaker, Bone Blade), All Maces (except Elemental Mace), Toate sulitele (exceptie Dragon Spear)



Sturi pe care le poate purta (fara casca)

* Leather Set, Bronze Set, Brass Set, Scale Set, Plate Set, Dragon Set
Scuturi
* Toate scuturile (exceptie Elven, Elemental, Legendary and Grand Soul Shield)

Iteme Exclusive pentru MG :

* Wings of Darkness
* Storm Crow Set, Thunder Set, Hurricane Set , Vulcano SET
* Rune Blade, Dark Reign Blade , Explozision Blade .


Magic Gladiatori pot invata urmatoarele skiluri de Cavaler.

* Twisting Slash, Impale

Magic Gladiatori pot invata urmatoarele skiluri de vrajitor

* Fireball, Power Wave, Lightning, Meteor, Sudden Ice, Poison, Flame, Twister, Hellfire, Aqua Beam, Cometfall and Inferno


Dark Lord

Dark lorzi au iesit la suprafata pentru a ajuta continentul mu in batalia cu Kundomi. Ei au fost nascuti lideri si au comandat : armate mari si creaturi in "era de aur" Cum amenintarea Kundomului este tot mai mare multi au decis sa se intoarca si sa ajute oameni din continetul Mu sa treaca de aceste timpuri grele. Alti pe cealalta parte s-au intors pentru oportunitate de a casitga putere din batali , care sunt gata sa inceapa.

Dark Lordul intra in batali bazat pe fenomenalul lui farmec personal. El are putearea de a chema spiritul corbului si de a invoca un magnific cal, care in ajuta sa infranga oponenti. O alta putere personala , la fel ca Magic Gladiatori din Mu , el poate intra in alte lumi la doar 2/3 din levelul cerut pentru celalalte clase , poate deasemnea sa inveti vraji si tactici care nu au mai fost vazute vrodate de oameni din Mu.

Pentru a v-a crea un Dark Lord trebuie sa aveti cu un alt caracter minim lvl 250

Arme pe care le paote purta.

* Small Axe, Short Sword, Hand Axe, Kris, Mace, Sword of Assassin, Morning Star, Double Axe, Katana, Tomahawk, Gladius, Flail, Falchion, Serpent Sword, Blade, Sword of Archangel

Seturi pe care le poate purta :

* Leather Set, Bronze Set, Scale Set

Iteme Exclusive pentru Dark Lord :

* Cape of Lord (aripile lui)
* Animalele lui de companie - Dark Spirit si Dark Horse (cal si cioara)
* Battle Scepter, Master Scepter, Great Scepter, Lord Scepter, Great Lord Scepter
* Light Plate Set, Adamantine Set, Dark Steel Set and Dark Master Set